Bedrijfsinfo
  Introductie  
     
 

Schildersbedrijf Den Hartog is een gerenommeerd Schilders- en Afwerkingsbedrijf. Ons bedrijf is gevestigd aan een van de historische wegen van Geldermalsen.

Het adres:
W. de Zwijgerweg 111, 4191 WD Geldermalsen.

 

U kunt ons bellen, faxen of e-mailen:

Telefoon: 0345-576285
Fax: 0345-573359
E-mail: info@arjandenhartog.nl

 

www.fosag.nl

www.afschilder.com

Hoe herkent u kwaliteit?
De Koninklijke Vereniging FOSAG heeft de Erkenningsregeling opgericht om daarvoor te zorgen. Alleen schilders- en afwerkingsbedrijven die voldoen aan alle kwaliteitsnormen krijgen een certificaat als bewijs van erkenning en zij mogen het AF-logo voeren. Als AF-erkend vakbedrijf onderscheiden wij ons in kwaliteit en vakmanschap. Van ons mag u niet alleen het beste resultaat verwachten, wij garanderen dat ook!
     
  Wij zijn aangesloten bij het Bedrijfschap Schildersbedrijf, een branche-organisatie die zich inzet voor de werkzaamheden en werknemers in de schildersbranche. Zij adviseert ons over bedrijfsvoering en schildertechnische uitvoering van onze werkzaamheden, zoals het buitenschilderwerk in de winter.
     
 

Ons aanbod

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het uitvoeren van uw schilderwerk, wandafwerking, en het plaatsen van glas.

   

Onze medewerkers

Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in de praktijk. Zij zijn enthousiast en vertellen graag over hun vak.

U mag van ons aannemen dat wij staan voor een gedegen advies en een professionele aanpak van het werk.

Offerteaanvraag

Na met u een afspraak te hebben gemaakt, komen wij het te schilderen object inspecteren en uw wensen bespreken. Op basis van die gegevens kunnen wij voor u een geheel vrijblijvende offerte verzorgen, waarin de werkzaamheden en prijzen helder worden omschreven.
Pas daarna besluit u of u de opdracht door ons bedrijf wilt laten uitvoeren.

 

Wilt u een afspraak en/of advies?

Stuur een e-mail naar info@arjandenhartog, vermeld uw naam en telefoonnummer zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u op kunnen nemen.
Of bel: telefoon 0345 - 576285.